EXCLUSIVE REFORM PROJECT IN SARRIÁ

Ref.: 01-0718
Location:Barcelona
Area:Zona Alta
Type of property:Casa
Type of transaction:Sale
Price:Price on Request
Surface built:472 m2
Rooms: 6
Parkings slots: 5
Rehabilitation project for the original home and studio of the modernist sculptor Enric Clarasó. Developed by Luv Architecture & Design, this project enhances the very high ceilings of up to 4 m and the opening to the garden, so that it creates a symbiosis between the interior and the porch with swimming pool. The new layout projects, on the ground floor, a large living room with a home-cinema area, a very spacious dining room facing the porch and open to the kitchen, and an independent apartment ideal for guests or service. On the second floor we find 2 wonderful suite bedrooms, as well as 2 large double rooms, which share a bathroom. On the top floor there is another suite bedroom next to a multi-purpose room and an office. The car park has a capacity for 5 vehicles, 3 with direct access and 2 in a space next to the main entrance. The intervention in the garden deserves a special mention: the project plans to optimize the current unevenness and a perimeter fence for the plans to optimise the current unevenness and a perimeter fence for the 1.791m2 of the porch and garden area, as well as a carefully studied vegetation that will provide privacy and acoustic soundproofing.
SEND REQUEST